Garmin Vivosmart 5 Wit S/M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivosmart 5 Wit S/M.

Specificaties Garmin Vivosmart 5 Wit S/M

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02645-11

Omschrijving van de Garmin Vivosmart 5 Wit S/M

Houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Garmin Vivosmart 5 Wit S/M. Deze activity tracker volgt de hele dag door je activiteiten en registreert 's nachts je slaappatroon. Na een verkwikkende nachtrust ontvang je ook advies via de Garmin Connect app om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast meet deze slimme tracker je stappen, hartslag, Body Battery, ademhaling, calorieverbranding en stressniveau. Merk je dat je te veel stress ervaart? Dan kan het horloge je begeleiden bij ademhalingsoefeningen om te ontspannen. De Vivosmart 5 is voorzien van ingebouwde sportprofielen, waaronder hardlopen, yoga, zwemmen en cardio-oefeningen. Tijdens buitenactiviteiten biedt de incidentmelder extra veiligheid. Mocht je onverhoopt vallen, dan zal de tracker automatisch je locatie en een noodbericht naar je vooraf ingestelde contacten sturen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de batterijduur, want de Garmin Vivosmart 5 gaat tot wel 7 dagen mee op één enkele lading. Kortom, met deze slimme gadget heb je een betrouwbare partner om je gezondheidsdoelen te behalen en je veilig te voelen tijdens je avonturen.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van je smartphone, dus je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen. Je bekijkt naderhand in de app of jouw training het gewenste effect heeft gehad, aangezien het horloge hartslagzones toont. Krijg inzicht in je stressniveau en verlaag het met ademhalingsoefeningen, en onderneem actie om het te verminderen.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals bij andere Garmin horloges wel mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivosmart 5 Wit S/M

Om erachter te komen of de Garmin Vivosmart 5 Wit S/M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Wit S/M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Wit S/M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals