Garmin Vivosmart 5 Zwart L Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivosmart 5 Zwart L. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivosmart 5 Zwart L.

Specificaties Garmin Vivosmart 5 Zwart L

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02645-14

Omschrijving van de Garmin Vivosmart 5 Zwart L

Houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Garmin Vivosmart 5 Zwart L. Deze activity tracker volgt gedurende de hele dag je activiteiten en monitort 's nachts je slaappatroon. Na een goede nachtrust ontvang je zelfs advies in de Garmin Connect app om je nachtrust verder te optimaliseren. Met deze slimme tracker kun je niet alleen je stappen, hartslag en calorieverbruik meten, maar ook je ademhaling, Body Battery en stressniveau in de gaten houden. Merk je dat je te gestrest bent? Geen zorgen, het horloge begeleidt je met speciale ademhalingsoefeningen om tot rust te komen. De Garmin Vivosmart 5 bevat tevens handige ingebouwde sportprofielen voor diverse activiteiten, zoals hardlopen, yoga, zwemmen en cardio-oefeningen. Tijdens buitenactiviteiten is de incidentenmelder zelfs ingeschakeld. Mocht je onverhoopt vallen, dan zal deze functie automatisch je locatie doorgeven aan je vooraf ingestelde noodcontacten. Met een indrukwekkende batterijduur van maar liefst 7 dagen kun je de Vivosmart 5 de hele week dragen zonder je zorgen te maken over het opladen. Kortom, met deze slimme activity tracker ben je altijd op de hoogte van je gezondheid en kun je gericht werken aan een actieve levensstijl.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen omdat je meldingen ontvangt van je smartphone. Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je controleert achteraf of jouw training het gewenste effect heeft gehad. Observeer je stressniveau en neem actie om het te verlagen, en verlaag het met behulp van ademhalingsoefeningen.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals met andere Garmin-horloges wel kan. Dit horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route vast te leggen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivosmart 5 Zwart L

Om erachter te komen of de Garmin Vivosmart 5 Zwart L ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Zwart L is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Zwart L koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals