Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M.

Specificaties Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02645-10

Omschrijving van de Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M

Houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M. Deze geavanceerde activity tracker is jouw trouwe metgezel, die je activiteiten gedurende de hele dag en je slaappatroon gedurende de nacht volgt. Na een verkwikkende nachtrust ontvang je zelfs advies via de Garmin Connect app om je nachtelijke rust te verbeteren. Daarnaast meet deze slimme gadget je stappen, hartslag, Body Battery, ademhaling, calorieverbruik en stressniveau. Merk je dat je te gestrest bent? Geen probleem! Het horloge biedt ademhalingsoefeningen om je te helpen ontspannen. De Vivosmart 5 is uitgerust met diverse ingebouwde sportprofielen, waaronder hardlopen, yoga, baantjes zwemmen en cardio-oefeningen. Tijdens buitensportactiviteiten blijf je veilig dankzij de incidentenmelder. In geval van een val stuurt deze functie automatisch je locatie en een bericht naar je vooraf ingestelde noodcontacten. Met een batterijduur van maar liefst 7 dagen kun je de Garmin Vivosmart 5 zonder zorgen de hele week dragen. Blijf op koers met je gezondheidsdoelen en geniet van de vele functies van deze slimme wearable.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen van je smartphone, zodat je snel op de hoogte bent van berichten en binnenkomende oproepen. In de app toont het horloge hartslagzones, dus je kunt achteraf bekijken of jouw training het gewenste effect heeft gehad. Je krijgt inzicht in je stressniveau en kunt actie ondernemen om het te verlagen door middel van ademhalingsoefeningen.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen, zoals met andere Garmin horloges wel kan. Dit horloge heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route vast te leggen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M

Om erachter te komen of de Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivosmart 5 Zwart S/M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals