1. blackfriday
  2. House of Marley Stir It Up Wireless

House of Marley Stir It Up Wireless Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de House of Marley Stir It Up Wireless. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de House of Marley Stir It Up Wireless.

Specificaties House of Marley Stir It Up Wireless

Merk

House of Marley

Fabrikantcode

700416

Omschrijving van de House of Marley Stir It Up Wireless

De House of Marley Stir It Up Wireless is een innovatieve platenspeler die je de vrijheid geeft om draadloos van je muziek te genieten. Met behulp van de bluetooth-functionaliteit kun je de platenspeler eenvoudig verbinden met je bluetooth-speaker, zonder gedoe met kabels. Dit zorgt voor een moeiteloze en stabiele connectie, zodat je ononderbroken kunt genieten van je favoriete vinylplaten. Wat deze platenspeler nog specialer maakt, is het gebruik van duurzame materialen. House of Marley heeft bewust gekozen voor milieuvriendelijke opties, zodat je niet alleen kunt genieten van geweldige muziek, maar ook een bijdrage kunt leveren aan het behoud van onze planeet. Daarnaast is de House of Marley Stir It Up Wireless ook geschikt voor het digitaliseren van je geliefde lp's. Sluit eenvoudigweg de platenspeler aan op je computer via de meegeleverde usb-kabel en je kunt je vinylcollectie omzetten naar digitale bestanden. Met de meegeleverde Audio-Technica Cartridge ben je verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit, zodat je de authentieke warmte en rijke details van je lp's kunt behouden, zelfs in de digitale wereld. Ontdek een nieuwe dimensie van muziek met de House of Marley Stir It Up Wireless.

Pluspunten
  • House of Marley is een milieuvriendelijke keuze vanwege het gebruik van duurzame materialen. Dankzij bluetooth 4.2 stream je draadloos muziek van de platenspeler naar je Bluetooth-luidspreker. Je kunt je platen digitaliseren door de USB-ingang op een computer te gebruiken.

Minpunten
  • Deze draaitafel heeft geen ingebouwde luidsprekers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de House of Marley Stir It Up Wireless

Om erachter te komen of de House of Marley Stir It Up Wireless ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De House of Marley Stir It Up Wireless is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De House of Marley Stir It Up Wireless koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals