1. blackfriday
  2. Huawei Watch Fit 2 Active Roze

Huawei Watch Fit 2 Active Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Huawei Watch Fit 2 Active Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Huawei Watch Fit 2 Active Roze.

Specificaties Huawei Watch Fit 2 Active Roze

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55028896

Omschrijving van de Huawei Watch Fit 2 Active Roze

Blijf de hele dag op de hoogte van je gezondheid met de Huawei Watch Fit 2 Active Roze. Deze rechthoekige smartwatch is uitgerust met een helder AMOLED-scherm dat alle informatie duidelijk weergeeft. Met de Watch Fit 2 blijf je altijd bereikbaar, omdat je smartphone meldingen direct op je pols ontvangt en je zelfs telefoongesprekken kunt aannemen. Daarnaast houdt dit horloge je gezondheid gedurende de hele dag en nacht in de gaten. Het meet onder andere je stappen, calorie-inname, stressniveau, hartslag en slaapkwaliteit. Wil je gericht trainen en je sportprestaties bijhouden? Dan biedt de Huawei Watch Fit 2 je talloze workouts om uit te kiezen. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of yoga beoefent, dit horloge is je ideale sportmaatje. Bovendien heeft het een ingebouwde gps en een zelfstandige muziekspeler, zodat je je smartphone gewoon thuis kunt laten. Het siliconen bandje zorgt ervoor dat de Watch Fit 2 comfortabel zit tijdens het sporten. Let op: deze smartwatch werkt mogelijk niet optimaal samen met Apple iPhone, waardoor je niet alle functies kunt gebruiken. Daarnaast wordt er geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel er een apart bij. Kies voor de Huawei Watch Fit 2 Active Roze en blijf altijd in control over je gezondheid en sportprestaties!

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via de horloge wanneer je telefoon in de buurt is. Met de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge luisteren naar je favoriete afspeellijsten. Dankzij gps, GLONASS, Galileo en Qzss bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen apps toe te voegen aan het horloge, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Je kunt niet contactloos betalen met het horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Huawei Watch Fit 2 Active Roze

Om erachter te komen of de Huawei Watch Fit 2 Active Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2 Active Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2 Active Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals