Huawei Watch Fit 2 Active Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Huawei Watch Fit 2 Active Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Huawei Watch Fit 2 Active Zwart.

Specificaties Huawei Watch Fit 2 Active Zwart

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55028894

Omschrijving van de Huawei Watch Fit 2 Active Zwart

Houd de hele dag door je gezondheid in de gaten met de Huawei Watch Fit 2 Active Zwart. Deze rechthoekige smartwatch heeft een helder AMOLED-scherm dat je alle informatie duidelijk laat zien. Met de Watch Fit 2 blijf je altijd bereikbaar, want je ontvangt al je smartphone-meldingen en kunt zelfs telefoongesprekken aannemen via je pols. Daarnaast houdt deze slimme horloge je gezondheid in de gaten, zowel overdag als 's nachts. Hij meet onder andere je stappen, calorie-inname, stressniveau, hartslag en nachtrust. De Huawei Watch Fit 2 biedt ook talloze trainingsmogelijkheden. Je kunt specifieke workouts volgen en je sportprestaties bijhouden. Ga je een rondje hardlopen? Geen probleem, want dit horloge heeft een ingebouwde gps en een zelfstandige muziekspeler. Je kunt dus je smartphone gewoon thuislaten. Bovendien is de Watch Fit 2 geschikt om mee te sporten dankzij het siliconen bandje. Let wel op: deze smartwatch werkt niet optimaal samen met Apple iPhone, dus sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar. Ook wordt er geen adapter meegeleverd, dus als je hem via het stopcontact wilt opladen, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of er apart een bestellen. Met de Huawei Watch Fit 2 Active Zwart heb je een stijlvolle en functionele smartwatch die je gezondheid en sportprestaties naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook via je horloge bellen wanneer je telefoon in de buurt is. Dankzij de ingebouwde muziekspeler luister je naar je favoriete afspeellijsten via je horloge. Met gps, GLONASS, Galileo en Qzss bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Je kunt geen eigen apps toevoegen aan het horloge, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Het is niet mogelijk om contactloos te betalen met het horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Huawei Watch Fit 2 Active Zwart

Om erachter te komen of de Huawei Watch Fit 2 Active Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2 Active Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2 Active Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals