Huawei Watch Fit 2021 Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Huawei Watch Fit 2021 Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Huawei Watch Fit 2021 Blauw.

Specificaties Huawei Watch Fit 2021 Blauw

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55027341-001

Omschrijving van de Huawei Watch Fit 2021 Blauw

De Huawei Watch Fit 2021 Blauw is een innovatieve smartwatch die perfect aansluit op jouw dagelijkse activiteiten en je een scala aan handige functies biedt. Met het heldere AMOLED-scherm kun je eenvoudig al je berichten bekijken en bijhouden, zodat je altijd op de hoogte bent. Bovendien meet de ingebouwde hartslagsensor ook jouw stressniveau, waardoor je op tijd kunt ontspannen en je welzijn kunt verbeteren. Maar dat is nog niet alles, want deze slimme horloge heeft ook een saturatiemeter, die je inzicht geeft in het zuurstofniveau van je bloed. Zo kun je mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig opsporen en erop reageren. De Huawei Watch Fit 2021 beschikt over maar liefst 96 verschillende sportprofielen, waaronder hardlopen, spinnen en yoga. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon actief wilt blijven, dit horloge biedt de perfecte ondersteuning om je sportprestaties bij te houden en je te motiveren om je doelen te bereiken. En het beste van alles is dat je de Watch Fit gewoon kunt dragen tijdens het douchen of zwemmen, omdat hij waterdicht is. Dus zelfs tijdens je zwemtraining mis je geen enkel belangrijk bericht of oproep. Deze veelzijdige smartwatch werkt met zowel Android- als iOS-smartphones en is ook compatibel met Huawei-telefoons die het harmonyOS-besturingssysteem gebruiken. Houd er rekening mee dat er geen adapter meegeleverd wordt, maar je.

Pluspunten
  • Het horloge geeft hartslagzones weer tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. Door middel van gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan andere vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Je beantwoordt geen inkomende berichten via de smartwatch. Het is niet mogelijk om contactloos te betalen met het horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Huawei Watch Fit 2021 Blauw

Om erachter te komen of de Huawei Watch Fit 2021 Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2021 Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2021 Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals