Huawei Watch Fit 2021 Rood Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Huawei Watch Fit 2021 Rood. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Huawei Watch Fit 2021 Rood.

Specificaties Huawei Watch Fit 2021 Rood

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55027340-001

Omschrijving van de Huawei Watch Fit 2021 Rood

De Huawei Watch Fit 2021 Rood is een elegante smartwatch die niet alleen je dagelijkse activiteiten bijhoudt, maar ook je berichten laat zien. Met het levendige AMOLED-scherm is het gemakkelijk om al je meldingen te lezen. Bovendien beschikt dit horloge over een ingebouwde hartslagsensor die je stressniveau meet, zodat je weet wanneer het tijd is om even te ontspannen. Met de saturatiemeter kun je zelfs het zuurstofniveau in je bloed controleren. Als je saturatieniveau te laag is, kan dit een teken zijn dat er iets aan de hand is. De Huawei Watch Fit 2021 heeft maar liefst 96 verschillende sportprofielen, waaronder hardlopen, spinnen en yoga. Hierdoor kun je je workouts nauwkeurig volgen en je voortgang bijhouden. Maak je geen zorgen als je de Watch Fit wilt dragen tijdens het douchen of zwemmen, want dit horloge is waterdicht. De Huawei Watch Fit 2021 is compatibel met Android, iOS en Huawei smartphones die gebruikmaken van het harmonyOS besturingssysteem. Houd er rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik gewoon de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Dit horloge is ideaal voor polsen met een omtrek van 13 tot 21 centimeter. Met zijn stijlvolle design en geavanceerde functies is de Huawei Watch Fit 2021 Rood de perfecte metgezel voor een actieve levensstijl.

Pluspunten
  • Het horloge laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding

    .

    Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Je beantwoordt inkomende berichten niet via de smartwatch. Het horloge ondersteunt geen contactloos betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Huawei Watch Fit 2021 Rood

Om erachter te komen of de Huawei Watch Fit 2021 Rood ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2021 Rood is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch Fit 2021 Rood koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals