Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm.

Specificaties Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55024317

Omschrijving van de Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm

Met de Huawei Watch GT 2 46mm bereik je moeiteloos je sportdoelen en blijf je tegelijkertijd verbonden met je omgeving. Dit veelzijdige horloge kan overdag gedragen worden met het elegante leren bandje, terwijl het kunststof bandje ideaal is voor sportactiviteiten. Tijdens het hardlopen ontvang je gesproken aanwijzingen die je helpen om je doelen te bereiken, of je nu een beginnende hardloper bent, traint om gewicht te verliezen of jezelf tot het uiterste drijft. Bovendien geeft het horloge je direct feedback over de effectiviteit van je training, zodat je meteen kunt bepalen of je op de juiste weg bent of dat je nog een tandje moet bijzetten. De Watch GT 2 houdt je ook op de hoogte van belangrijke meldingen, zoals berichten en afspraken in je agenda. Daarnaast kun je er zelfs mee bellen wanneer deze verbonden is met je telefoon. Met een opslagcapaciteit van 2GB heb je bovendien de mogelijkheid om tot wel 500 liedjes op het horloge zelf op te slaan, zodat je tijdens het sporten je telefoon veilig thuis kunt laten. Maar dat is nog niet alles! Dit slimme horloge meet ook je dagelijkse activiteiten, hartslag, stressniveau en de kwaliteit van je slaap. Zo kun je een uitgebalanceerde levensstijl nastreven en je gezondheid optimaal in de gaten houden. Let op: een thuislader wordt niet meegeleverd, dus als je het horloge wilt opladen via.

Pluspunten
  • Je ontvangt niet alleen berichtmeldingen, maar je kunt ook bellen met je horloge als je telefoon in de buurt is. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge luisteren naar je favoriete afspeellijsten.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen apps toe te voegen aan het horloge, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Met het horloge kunt u niet contactloos betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm

Om erachter te komen of de Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch GT 2 Zilver/Bruin 46mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals