Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm.

Specificaties Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55028468

Omschrijving van de Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm

Met de Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm heb je een luxueuze smartwatch waarmee je niet alleen je sportprestaties kunt meten, maar ook gemakkelijk je berichtjes kunt ontvangen via je pols. Deze smartwatch houdt je op de hoogte van meldingen op je smartphone en stelt je in staat om contact op te nemen met je belangrijke personen. De GT 3 Pro onderscheidt zich van zijn voorganger door verschillende sportfuncties, zoals de nieuwe golfmodus waarmee je je golfswing en slagen kunt bijhouden. Bovendien is de Huawei Watch GT 3 Pro waterdicht tot een diepte van 30 meter, zodat je er zelfs mee kunt duiken. Voor degenen die liever op het vasteland sporten, biedt de GT 3 Pro ook een coachingfunctie tijdens het hardlopen. Je kunt naar muziek luisteren via het horloge, zodat je je smartphone thuis kunt laten. Deze Huawei smartwatch meet ook je slaap, stressniveau en hartslag. Met een volledig opgeladen batterij gaat de smartwatch tot wel 14 dagen mee, en dankzij draadloos snelladen kun je hem in slechts 85 minuten weer volledig opladen. Let op: deze smartwatch werkt niet optimaal samen met Apple iPhone, dus je kunt niet van alle functies gebruikmaken. Houd er ook rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd, dus als je het horloge wilt opladen, moet je er zelf een aanschaffen.

Pluspunten
  • Je krijgt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via de horloge als je telefoon in de buurt is. Dankzij het sterke saffierglas is je horloge beschermd tegen krassen. Met de ingebouwde muziekspeler kun je luisteren naar je favoriete afspeellijsten via je horloge.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om contactloos te betalen met het horloge. Deze smartwatch werkt niet goed samen met Apple smartphones (iOS), dus je kunt niet alle functies gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm

Om erachter te komen of de Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch GT 3 Pro Titanium Active Zwart 46 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals