1. blackfriday
  2. Huawei Watch GT Runner Zwart

Huawei Watch GT Runner Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Huawei Watch GT Runner Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Huawei Watch GT Runner Zwart.

Specificaties Huawei Watch GT Runner Zwart

Merk

Huawei

Fabrikantcode

55028111

Omschrijving van de Huawei Watch GT Runner Zwart

De Huawei Watch GT Runner Zwart is speciaal ontworpen voor fanatieke hardlopers die op zoek zijn naar een lichtgewicht sporthorloge. Met dit horloge heb je een personal trainer om je pols, waardoor je gericht kunt trainen met behulp van professionele hardloopprogramma's, zelfs voor een marathon. Daarnaast helpt het horloge je ook om je gezondheid in de gaten te houden, zodat je nog doelgerichter kunt trainen. Je kunt bijvoorbeeld je hartslagzones meten om zo effectief mogelijk te rennen. De ingebouwde GPS-ontvanger van de Watch GT Runner is zeer nauwkeurig en snel, zodat je direct kunt beginnen met het monitoren van je hardloopsessie. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de smartwatch, want bij normaal gebruik gaat de batterij wel 2 weken mee. Let wel op: er wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste mensen. Met de Huawei Watch GT Runner Zwart heb je niet alleen een stijlvol sporthorloge om je pols, maar ook een betrouwbare partner die je helpt om je hardloopdoelen te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verbeteren van je hardloopprestaties met dit geavanceerde horloge!

Pluspunten
  • Laat hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je doelgericht traint om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Zoek leuke of uitdagende routes op internet en zet ze op je horloge voor navigatie. Ga de strijd aan met je eerdere zelf of met een virtuele tegenstander met de virtuele race modus.

Minpunten
  • Als je niet fanatiek sport, dan heeft het horloge waarschijnlijk meer functies dan je nodig hebt. Deze smartwatch werkt niet goed samen met de Apple iPhone, dus gebruik je niet alle functies.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Huawei Watch GT Runner Zwart

Om erachter te komen of de Huawei Watch GT Runner Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch GT Runner Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Huawei Watch GT Runner Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals