iRobot Braava M6138 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de iRobot Braava M6138. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de iRobot Braava M6138.

Specificaties iRobot Braava M6138

Merk

iRobot

Fabrikantcode

m613840

Omschrijving van de iRobot Braava M6138

De iRobot Braava M6138 is de perfecte oplossing om jouw vloeren te dweilen en definitief af te rekenen met fijnstof en vlekken. Deze handige dweilrobot kan zelfstandig worden gebruikt, maar kan ook worden gekoppeld aan jouw iRobot i- of s-serie robotstofzuiger. Op deze manier werken de robots samen om jouw vloer schoon te maken zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Met behulp van de iRobot Home app kun je de robot eenvoudig bedienen. Hiermee kun je precies instellen waar en wanneer de robot moet reinigen. Een van de handige functies van de iRobot Braava M6138 is het automatisch terugkeren naar het laadstation wanneer de accu leeg raakt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de robot ergens halverwege blijft steken. De Braava maakt gebruik van een dweildoek om fijnstof te verwijderen en met behulp van de precisie spray worden hardnekkige vlekken van je vloer geveegd. Daarnaast heeft deze dweilrobot een laag geluidsniveau van slechts 35 decibel, waardoor je hem zelfs kunt gebruiken terwijl je slaapt. Zo word je 's ochtends wakker in een schone en frisse woonkamer. Met zijn geavanceerde functies en gemakkelijke bediening is de iRobot Braava M6138 de ideale partner voor het schoonmaken van jouw vloeren. Of je nu kiest voor zelfstandig gebruik of koppeling met een robotstofzuiger, deze dweilrobot z.

Pluspunten
  • Je verbindt de dweilrobot met je iRobot robotstofzuiger en neemt zo de volledige vloerreiniging uit handen. Je bedient de robot via de iRobot Home app en stelt nauwkeurig in hoe hij je huis schoonmaakt. Wanneer de batterij leeg raakt, keert de dweilrobot automatisch terug naar het laadstation.

Minpunten
  • De robot functioneert minder goed op zeer donkere vloeren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de iRobot Braava M6138

Om erachter te komen of de iRobot Braava M6138 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De iRobot Braava M6138 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De iRobot Braava M6138 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals