Kärcher EWM 2 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher EWM 2. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher EWM 2.

Specificaties Kärcher EWM 2

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.056-300.0

Omschrijving van de Kärcher EWM 2

De Kärcher EWM 2 is een innovatieve dweil die het schoonmaken van je vloeren gemakkelijker en efficiënter maakt. Met het 2-tank systeem hoef je niet langer te sjouwen met een zware emmer en hoef je de borstels niet zelf uit te wringen. Dit systeem scheidt het schone water van het vuile water, waardoor je altijd met schoon water kunt dweilen. De borstelrollen van de Kärcher EWM 2 draaien met hoge snelheid, waardoor zelfs hardnekkig vuil moeiteloos van harde vloeren zoals parket, laminaat, kurk en pvc verwijderd wordt. Deze elektrische dweil is een volwaardige vervanger voor een normale dweil en maakt het schoonmaken van je vloeren grondiger en sneller. Met een volle accu kun je de dweil maar liefst 20 minuten gebruiken, wat genoeg is om ongeveer 60 vierkante meter te dweilen. Met de Kärcher EWM 2 bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. Dankzij het handige ontwerp en de krachtige prestaties van deze dweil, kun je je vloeren moeiteloos schoonmaken zonder gedoe. Bovendien zorgt het 2-tank systeem ervoor dat je altijd met schoon water kunt werken, waardoor je een hygiënischere en gezondere omgeving creëert. Met de Kärcher EWM 2 wordt het schoonmaken van je vloeren een eenvoudige en plezier.

Pluspunten
  • Met het 2-tank systeem kun je altijd dweilen met schoon water

    .

    Het vuile water wordt namelijk opgevangen in een aparte tank. Dankzij het feit dat deze elektrische dweil snoerloos is, kun je tijdens het schoonmaken volledige bewegingsvrijheid ervaren.

Minpunten
  • Je krijgt maar 2 borstels, dus je kunt de dweil niet gebruiken als je de borstels moet schoonmaken. De elektrische dweil is niet geschikt om tapijt schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher EWM 2

Om erachter te komen of de Kärcher EWM 2 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher EWM 2 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher EWM 2 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals