Kärcher EWM 2 Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher EWM 2 Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher EWM 2 Premium.

Specificaties Kärcher EWM 2 Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.056-350.0

Omschrijving van de Kärcher EWM 2 Premium

De Kärcher EWM 2 Premium is een innovatieve elektrische dweil die je vloeren grondig reinigt en tegelijkertijd tijd bespaart. Met het 2-tank systeem wordt het schone water gescheiden van het vuile water, zodat je altijd met schoon water kunt dweilen. Bij dit model ontvang je ook nog eens 2 extra borstelrollen, waardoor je niet hoeft te sjouwen met een emmer of de borstels handmatig hoeft uit te wringen. Dankzij de hoge snelheid waarmee de borstelrollen draaien, verwijdert de Kärcher EWM 2 Premium zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos van harde vloeren zoals parket, laminaat, kurk en pvc. Deze elektrische dweil is een volwaardige vervanger voor een normale dweil en maakt het schoonmaken van je vloeren niet alleen grondiger, maar ook veel sneller. Met een volle accu kun je de dweil maar liefst 20 minuten gebruiken, wat genoeg is voor het dweilen van zo'n 60 vierkante meter aan oppervlakte. Met de Kärcher EWM 2 Premium geniet je van het gemak van een elektrische dweil en een hygiënisch schone vloer. Bovendien is deze dweil eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden. Maak je geen zorgen meer over vieze vloeren, want met de Kärcher EWM 2 Premium wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Bij het Premium model krijg je 2 extra borstels, die je afwisselt met de andere 2 zodat je nooit zonder borstels komt te zitten. Omdat deze elektrische dweil draadloos is, heb je volledige bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken. Dankzij het 2-tank systeem dweil je altijd met schoon water

    .

    Het vuile water wordt namelijk opgevangen in een aparte tank.

Minpunten
  • De elektrische mop is niet geschikt voor het reinigen van tapijt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher EWM 2 Premium

Om erachter te komen of de Kärcher EWM 2 Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher EWM 2 Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher EWM 2 Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals