Kärcher FC 5 i Premium White Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher FC 5 i Premium White. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher FC 5 i Premium White.

Specificaties Kärcher FC 5 i Premium White

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-460.0

Omschrijving van de Kärcher FC 5 i Premium White

De Kärcher FC 5 i Premium White is de perfecte oplossing voor het grondig reinigen van jouw harde vloeren. Met deze elektrische dweil hoef je niet langer te bukken en hard te schrobben, maar kun je eenvoudig en efficiënt vuil en stof opzuigen terwijl je de vloer dweilt. De roterende microvezelrollen zorgen ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken moeiteloos worden verwijderd. Wat deze elektrische dweil nog handiger maakt, is het feit dat hij niet draadloos is. Je hebt een snoer van maar liefst 7 meter, waardoor je niet telkens van stopcontact hoeft te wisselen tijdens het schoonmaken. Zo kun je ongestoord en in één keer jouw hele vloer reinigen. Na het schoonmaken plaats je de dweil eenvoudig in de standaard met reinigingsfunctie. Deze zuigt het vieze water uit de rollen, waardoor de dweil direct klaar is voor de volgende schoonmaakklus. Met de Kärcher FC 5 i Premium White hoef je nooit meer te worstelen met moppen en emmers vol water. Deze elektrische dweil maakt het schoonmaken van jouw vloeren niet alleen gemakkelijker, maar ook veel efficiënter. Dus waar wacht je nog op? Haal deze innovatieve schoonmaakpartner vandaag nog in huis en geniet van een vlekkeloos schone vloer!

Pluspunten
  • Deze vloerreiniger zuigt zowel nat als droog vuil op. Na gebruik plaats je de vloerreiniger in de houder om de microvezelrollen schoon te maken.

Minpunten
  • Deze vloerreiniger is minder eenvoudig op te tillen bij het traplopen, omdat hij namelijk 5,8 kilogram weegt. Deze vloerreiniger heeft geen draadloze functie, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher FC 5 i Premium White

Om erachter te komen of de Kärcher FC 5 i Premium White ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher FC 5 i Premium White is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher FC 5 i Premium White koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals