Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless.

Specificaties Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-730.0

Omschrijving van de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless

De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless is de perfecte oplossing om zowel droog als nat vuil op te pakken. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat je niet hoeft te stofzuigen voordat je gaat dweilen, waardoor je tijd en moeite bespaart. Bovendien is het speciale haarfilter ontworpen om zelfs de kleinste haren op te vangen, waardoor je vloer er altijd perfect uitziet. Met de aparte tanks voor vuil en schoon water hoef je je geen zorgen te maken over het verversen van het water tijdens het schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken en geen tijd verspilt. Het handvat van de elektrische dweil kan worden aangepast om de dweilsnelheid aan te passen aan het type vloer dat je hebt. Met 2 normale standen en een turbomodus kun je er zeker van zijn dat je al het vuil van je harde vloeren verwijdert, of het nu laminaat, tegels, vinyl of parket is. Dankzij de indrukwekkende accuduur van 45 minuten kun je een oppervlakte van maar liefst 135 vierkante meter dweilen voordat je de accu moet opladen. Dit maakt het schoonmaken van grote ruimtes een fluitje van een cent. Of je nu een drukke huishouden hebt of een commerciële ruimte schoonmaakt, de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless is de ideale metgezel om je vloeren grondig en efficiënt schoon te maken.

Pluspunten
  • Met een volledig opgeladen batterij kan je de vloerwisser tot wel 45 minuten lang gebruiken. Deze vloerreiniger zuigt zowel nat als droog vuil op, waardoor stofzuigen niet meer nodig is. Dankzij het snoerloze ontwerp van deze elektrische dweil heb je tijdens het schoonmaken alle vrijheid om te bewegen.

Minpunten
  • De vloerreiniger is niet geschikt voor het reinigen van kwetsbare, stenen vloeren omdat je geen speciale steenrollers ontvangt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless

Om erachter te komen of de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals