Karcher SC 1 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC 1 EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC 1 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 1 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.516-375.0

Omschrijving van de Karcher SC 1 EasyFix Premium

Ben jij op zoek naar een handstoomreiniger die jouw vloer vlekkeloos schoonmaakt? Dan is de Karcher SC 1 EasyFix Premium de perfecte keuze voor jou. Met zijn compacte formaat is deze handstoomreiniger ideaal voor kleine schoonmaakklussen, zoals het reinigen van de wastafel of het fornuis. Maar dat is niet alles, want deze krachtpatser kan ook moeiteloos vlekken verwijderen van harde vloeren. Dankzij de speciale harde vloeren borstel hoef jij je geen zorgen meer te maken als er iemand met modderige schoenen over jouw vloer loopt. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Karcher SC 1 EasyFix Premium geleverd met handige verlengstelen. Hiermee kun jij gemakkelijk hogere plekken schoonmaken zonder dat je een trapje nodig hebt. Klik de vierkante borstel op de verlengsteel en je kunt moeiteloos de bovenste hoeken van de badkamer bereiken of het raampje boven de voordeur schoonmaken. Bovendien zorgt de krachtige stoom ervoor dat je geen emmer met sop meer nodig hebt. Met de Karcher SC 1 EasyFix Premium wordt schoonmaken een fluitje van een cent! Deze handstoomreiniger is niet alleen effectief, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Met zijn compacte formaat en handige accessoires is hij geschikt voor alle kleine schoonmaakklussen in huis. Dus zeg maar gedag tegen vlekken en vuil, want met.

Pluspunten
  • Dankzij de borstel voor harde vloeren en de verlengbuizen, kun je ook harde vloeren reinigen. Dit stoomreiniger heeft een compact formaat waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen. Met de verlengslang heb je tijdens het schoonmaken extra bewegingsruimte.

Minpunten
  • Vanwege de tankinhoud van slechts 0,2 liter is deze handstoomreiniger niet geschikt voor grote schoonmaakklussen. Deze stoomreiniger is ongeschikt voor het reinigen van tapijt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC 1 EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Karcher SC 1 EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 1 EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 1 EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals