1. blackfriday
  2. Karcher SC 2 EasyFix Premium

Karcher SC 2 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC 2 EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC 2 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 2 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-090.0

Omschrijving van de Karcher SC 2 EasyFix Premium

De Karcher SC 2 EasyFix Premium is de perfecte oplossing voor al je schoonmaakklussen in huis. Met deze compacte slede stoomreiniger kun je zowel kleine als grote oppervlakken grondig reinigen. Of je nu je toilet, kranen, voegen in de badkamer of het fornuis wilt schoonmaken, de bijgeleverde kleine borstels zorgen voor een moeiteloze reiniging. Voor het schoonmaken van vloeren kun je eenvoudig de verlengbuizen op de slang klikken en de vloeren borstel bevestigen. Hiermee kun je zowel harde vloeren, zoals de tegelvloer in de badkamer, als laminaat in de woonkamer grondig reinigen. Een groot voordeel van de Karcher SC 2 EasyFix Premium is de watertank van 1 liter, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Daarnaast worden er microvezel doeken meegeleverd, die meer vocht opnemen dan standaard katoenen vloerdoeken. Na gebruik kun je de doeken eenvoudig in de wasmachine gooien, zodat ze weer schoon zijn voor de volgende schoonmaakbeurt. Met de Karcher SC 2 EasyFix Premium wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • Je bergt de meegeleverde verlengbuizen op aan de achterkant van de stoomreiniger. Deze stoomreiniger is geschikt voor grotere schoonmaakklussen dankzij het waterreservoir van één liter. Je kunt deze stoomreiniger gemakkelijk de trap op en af tillen, met een gewicht van 2,9 kilo.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik kan de stoomreiniger niet worden bijgevuld, waardoor je de schoonmaaktaak moet onderbreken. Met deze stoomreiniger kun je geen tapijt reinigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC 2 EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Karcher SC 2 EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 2 EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 2 EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals