Kärcher SC 2 Upright EasyFix Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher SC 2 Upright EasyFix. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher SC 2 Upright EasyFix.

Specificaties Kärcher SC 2 Upright EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-345.0

Omschrijving van de Kärcher SC 2 Upright EasyFix

Met de Kärcher SC 2 Upright EasyFix maak je jouw harde en houten vloeren in een handomdraai schoon. Deze stoomreiniger werkt op een indrukwekkende temperatuur van 100 graden Celsius, waardoor maar liefst 99,99 procent van alle virussen en bacteriën op je vloer worden gedood. Dankzij de handige bediening via de handgreep kun je eenvoudig schakelen tussen de 2 verschillende standen. Zo is er een speciale stand voor houten vloeren en een andere stand voor tegels. De Kärcher SC 2 Upright EasyFix is uitgerust met een watertank waarmee je een oppervlak van wel 50 vierkante meter kunt reinigen. Tijdens het schoonmaken kun je de watertank gemakkelijk loskoppelen van de stoomreiniger om deze bij te vullen. Bovendien zorgt het meegeleverde ontkalkingspatroon ervoor dat het water wordt ontkalkt, waardoor de levensduur van de stoomreiniger wordt verlengd. Met deze krachtige stoomreiniger geniet je niet alleen van een hygiënisch schone vloer, maar ook van een langdurig gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Via de ergonomische handgreep kun je overschakelen van de stand voor houten vloeren naar de stand voor vloertegels. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het apparaat uit te schakelen. Met het bijgeleverde ontkalkingspatroon kun je je stoomreiniger langer in goede conditie houden.

Minpunten
  • Deze stoomreiniger is niet geschikt voor het reinigen van vloerkleden of tapijt, omdat er geen tapijtglijder wordt meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher SC 2 Upright EasyFix

Om erachter te komen of de Kärcher SC 2 Upright EasyFix ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 2 Upright EasyFix is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 2 Upright EasyFix koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals