Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium.

Specificaties Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-221.0

Omschrijving van de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium

De Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium is een geweldige toevoeging aan je schoonmaakroutine. Met zijn snelle opwarmtijd van slechts 30 seconden, kun je direct aan de slag. De led-verlichting geeft aan wanneer de stoomreiniger klaar is voor gebruik, door van rood naar groen te veranderen. Dit zorgt voor een handige visuele indicatie, zodat je precies weet wanneer je aan de slag kunt gaan. Deze stoomreiniger is perfect voor het schoonmaken van allerlei oppervlakken, zoals harde vloeren, tapijten en vloerkleden. Maar dat is niet alles - je kunt er ook je aanrecht, inductieplaat en zelfs je badkamer mee schoonmaken. Door de krachtige boilertemperatuur van 100 graden Celsius worden alle bacteriën meteen gedood, waardoor je een hygiënisch schone omgeving kunt creëren. Met het handige opbergvak kun je al je accessoires gemakkelijk opbergen en heb je ze altijd bij de hand tijdens het schoonmaken. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over kalkaanslag, want de stoomreiniger heeft een ingebouwd ontkalkingspatroon. En als kers op de taart kun je het waterreservoir bijvullen terwijl de stoomreiniger nog aan staat, zodat je zonder onderbrekingen je hele huis kunt schoonmaken. Kortom, met de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium wordt schoonmaken een eitje!

Pluspunten
  • Dankzij de ledverlichting aan de voorkant van de stoomreiniger kun je zien wanneer hij klaar is met opwarmen. Met het bijgeleverde ontkalkingspatroon zorg je ervoor dat je stoomreiniger langer in goede conditie blijft. Met de stoomreiniger kun je ook tapijt en vloerkleden schoonmaken.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, dus je vult het niet direct onder de kraan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 3 Deluxe EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals