Karcher SC 3 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 3 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-160.0

Omschrijving van de Karcher SC 3 EasyFix Premium

Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium kun je niet alleen kleine stoomklusjes doen en harde vloeren schoonmaken, maar ook laagpolige tapijten en vloerkleden. Dit is mogelijk dankzij de speciale tapijtborstel die je ontvangt bij deze stoomreiniger. Deze borstel klik je eenvoudig over de reguliere harde vloeren borstel heen, zodat je moeiteloos over het tapijt kunt glijden. Daarnaast wordt de Karcher SC 3 EasyFix Premium geleverd met een ontkalkingspatroon. Hoewel deze stoomreiniger kalk moeiteloos van glazen badkamerwanden kan verwijderen, maakt hij zelf ook gebruik van water. En in water zit kalk. Om te voorkomen dat kalk zich aan de binnenkant van de stoomreiniger hecht en deze beschadigt, plaats je het ontkalkingspatroon in het apparaat. Dit zorgt ervoor dat de stoomreiniger langer meegaat en voorkomt dat je kalkhoudend water op de zojuist gereinigde wastafel stoomt. Zo blijft je badkamer niet alleen schoon, maar ook in optimale conditie.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde ontkalkingspatroon behoudt u uw stoomreiniger langer in goede staat. U kunt ook tapijten en vloerkleden reinigen met deze stoomreiniger. U kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger tussendoor bijvullen zonder deze uit te zetten.

Minpunten
  • Je stelt de stoomkracht niet handmatig in

    .

    -> De stoomkracht kan niet handmatig worden ingesteld. Het waterreservoir is niet afneembaar, dus je vult 'm niet gemakkelijk bij onder de kraan

    .

    -> Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, dus je kunt het niet gemakkelijk onder de kraan bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Karcher SC 3 EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 3 EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 3 EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals