Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken.

Specificaties Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-259.0

Omschrijving van de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken

Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Karcher Microvezel Vloerdoeken krijg je niet alleen een krachtige stoomreiniger, maar ook een voorraad van microvezel vloerdoeken voor al je schoonmaakklussen. Deze stoomreiniger is geschikt voor het reinigen van verschillende oppervlaktes, zoals harde vloeren, laagpolige tapijten en vloerkleden. Met de speciale vloerborstel glijd je moeiteloos over je tapijten en kleden om ze grondig schoon te maken. De meegeleverde microvezel vloerdoeken zijn perfect voor gladde vloeren en kleinere oppervlaktes. Deze doeken absorberen meer vocht dan katoenen doeken en gaan ook nog eens langer mee. Hierdoor zijn je oppervlaktes direct droog na het stomen. Met de extra doeken hoef je nooit mis te grijpen en heb je altijd een voorraadje voor het geval er eentje in de wasmachine zit. Zo ben je altijd klaar voor je volgende stoomklus! Met de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Karcher Microvezel Vloerdoeken haal je een complete set in huis waarmee je al je stoomklussen aankan. Of je nu je harde vloeren wilt reinigen, je tapijten wilt opfrissen of je kleinere oppervlaktes wilt schoonmaken, deze stoomreiniger en microvezel vloerdoeken zijn de perfecte combinatie. Maak je huis brandschoon en geniet van de frisheid en hygiëne die deze set biedt.

Pluspunten
  • Dankzij de extra microvezel vloerdoeken heb je altijd een schone doek bij de hand om mee te stomen. Met het bijgeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger in goede conditie voor een langere tijd. Met deze stoomreiniger kun je ook tapijt en vloerkleden schoonmaken.

Minpunten
  • De stoomkracht van deze stoomgenerator kan niet handmatig worden ingesteld. Het waterreservoir is niet verwijderbaar, dus direct bijvullen onder de kraan is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken

Om erachter te komen of de Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 3 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals