Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium.

Specificaties Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-320.0

Omschrijving van de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium

De Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium is de ideale stoomreiniger voor het diep reinigen van jouw harde vloeren en tapijten. Met een opwarmtijd van slechts 30 seconden hoef je niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt. Deze stoomreiniger is voorzien van handige vloersymbolen, zodat je eenvoudig de juiste stand kunt kiezen voor hout, tegels of tapijt. Met behulp van hete stoom doodt de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium tot wel 99,9% van virussen en bacteriën, waardoor je niet alleen een schone, maar ook hygiënische omgeving creëert. De snoerlengte van 7 meter zorgt ervoor dat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het reinigen en met een tankinhoud van 0,5 liter kun je bijna een half uur onafgebroken stomen. Het bijvullen van de afneembare tank is eenvoudig, zonder dat je de klus hoeft te onderbreken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het ontkalken van het apparaat, dankzij het handige ontkalkingspatroon. Kortom, de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium maakt jouw schoonmaakroutine gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren. Met zijn snelle opwarmtijd, verschillende standen en krachtige reinigingsprestaties is dit de perfecte stoomreiniger voor een grondige en hygiënische reiniging van jouw vloeren en tapi.

Pluspunten
 • 1

  .

  Voor zowel harde vloeren als tapijt gebruik je de stoommop. 2

  .

  Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het apparaat uit te schakelen. 3

  .

  Met het ontkalkingspatroon hoef je de stoomreiniger niet te ontkalken, waardoor hij in topconditie blijft.

Minpunten
 • De stoomreiniger neemt relatief veel ruimte in de weg, omdat je hem niet kunt inklappen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 3 Upright EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals