1. blackfriday
  2. Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium.

Specificaties Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-280.0

Omschrijving van de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Met de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium heb je de perfecte stoomreiniger om je hele huis grondig schoon te maken. Deze stoomreiniger heeft drie verschillende standen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw schoonmaakbehoeften past. De boilertemperatuur van 100 graden Celsius zorgt ervoor dat virussen en bacteriën geen kans maken. Met een stoomdruk van 4 bar ben je verzekerd van een krachtige reiniging. Dit apparaat wordt geleverd met een handig opbergvak, zodat je al je accessoires altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Je kunt de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium gebruiken op harde vloeren, vloerkleden en tapijten. Daarnaast zijn er verschillende opzetstukken waarmee je je aanrecht, inductieplaat en zelfs de voegen in je badkamer kunt reinigen. Om ervoor te zorgen dat je stoomreiniger altijd in topconditie blijft, is er een handig ontkalkingspatroon inbegrepen. Dit patroon verwijdert kalk uit het water en zorgt ervoor dat je stoomreiniger optimaal blijft presteren. Met de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium heb je alles wat je nodig hebt om je huis hygiënisch schoon te maken, zonder gedoe en met professionele resultaten.

Pluspunten
  • Met 3 verschillende stoominstellingen kan je deze stoomreiniger gebruiken voor elke schoonmaaktaak. Door het meegeleverde ontkalkingspatroon blijft je stoomreiniger langer in goede staat. Je kan ook tapijten en stoomgeneratoren reinigen met de stoomreiniger.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, dus direct bijvullen onder de kraan is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals