Karcher SC 4 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 4 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-480.0

Omschrijving van de Karcher SC 4 EasyFix Premium

Ben je het zat om telkens een emmer met sop te moeten vullen en de vloer te moeten dweilen? Dan is de Karcher SC 4 EasyFix Premium de perfecte keuze voor jou. Met deze stoomreiniger kun je niet alleen de kookplaat, het toilet en de glazen douchewand schoonmaken, maar ook de harde vloeren en het tapijt, zonder dat je steeds opnieuw een sopje hoeft te maken. Zo kun je al je schoonmaakklusjes in één keer doen en ben je sneller klaar. De krachtige stoom van 3,5 bar doodt 99,9% van alle bacteriën, zonder dat je hoeft te schrobben. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen in plaats van het huis schoonmaken. Maar dat is nog niet alles! De Karcher SC 4 EasyFix Premium wordt geleverd met een handige set accessoires, waaronder een vloermondstuk, een handsproeier, een puntstraalsproeier en een powermondstuk. Hiermee kun je elke hoek en elk oppervlak in huis grondig reinigen, van de vloer tot aan het plafond. Bovendien is de stoomreiniger uitgerust met een EasyFix vloermondstuk, waarmee je eenvoudig en snel de vloer kunt schoonmaken, zonder dat je je handen vuil hoeft te maken. De Karcher SC 4 EasyFix Premium is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke stoomreiniger die jouw schoonmaakroutine een stuk gemakkelijker maakt. D.

Pluspunten
  • Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden schoon te maken. Het waterreservoir is verwijderbaar, dus het bijvullen onder de kraan is gemakkelijk. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het apparaat uit te schakelen.

Minpunten
  • Je krijgt geen ontkalkingspoeder of -patroon mee, dus je moet ze apart bestellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Karcher SC 4 EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 4 EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 4 EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals