Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder.

Specificaties Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Merk

Karcher

Fabrikantcode

6.295-987.0

Omschrijving van de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Met de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder ben je perfect uitgerust voor al je toekomstige stoomklussen. Deze stoomreiniger biedt een veelzijdige reinigingsoplossing voor jouw huis. Of je nu je kookplaat, toilet, glazen douchewand of harde vloeren en tapijt wilt schoonmaken, deze reiniger is geschikt voor alle oppervlakken. Wat deze set extra speciaal maakt, is het toegevoegde ontkalkpoeder. Stoomreinigers werken namelijk op basis van water, en water bevat kalk. Kalk kan nadelige effecten hebben op je apparaat en de reinigingsprestaties verminderen. Door het gebruik van het ontkalkpoeder blijft je stoomreiniger in optimale conditie en vrij van kalkaanslag. Zo kun je langer genieten van de voordelen en prestaties van deze stoomreiniger, terwijl je ook voorkomt dat er kalkresten achterblijven op je net gereinigde oppervlakken. Met de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder heb je een complete set in handen om je huis grondig schoon te maken. Dankzij de hoogwaardige microvezel vloerdoeken kun je moeiteloos vuil en vlekken verwijderen van verschillende vloeroppervlakken, terwijl de stoomreiniger zorgt voor een hygiënische en diepgaande reiniging. Deze set is de ideale partner voor iedereen.

Pluspunten
  • Met de extra vloerdoeken en het ontkalkpoeder heb je de essentiële accessoires voor toekomstige stoomwerkzaamheden in huis. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijten of vloerkleden schoon te maken. Het waterreservoir is afneembaar, dus je kunt het gemakkelijk bijvullen onder de kraan.

Minpunten
  • De ontkalkingsreiniging is eenvoudig, maar vereist wel wat handelingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder

Om erachter te komen of de Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 4 EasyFix Premium + Microvezel Vloerdoeken + Ontkalkpoeder koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals