Karcher SC 5 EasyFix Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC 5 EasyFix Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC 5 EasyFix Premium.

Specificaties Karcher SC 5 EasyFix Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-550.0

Omschrijving van de Karcher SC 5 EasyFix Premium

De Karcher SC 5 EasyFix Premium is de ideale keuze voor jou als je grote oppervlaktes in één keer wilt schoonmaken. Met een indrukwekkende inhoud van 2 liter heeft deze stoomreiniger een zeer ruime watertank, waardoor je niet constant hoeft bij te vullen tijdens het schoonmaken. Deze veelzijdige stoomreiniger is geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten en wordt geleverd met verschillende handige accessoires voor al je schoonmaakklussen. Met de puntstraalsproeier kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de voegen van de badkamer schoonstomen, terwijl de ronde borstel perfect is voor het reinigen van de badkuip. Om ervoor te zorgen dat de stoomreiniger zo lang mogelijk in optimale conditie blijft, ontvang je bij aankoop 3 zakjes ontkalkingspoeder. Met behulp van dit ontkalkingspoeder voorkom je dat kalk zich aan de binnenkant van de stoomreiniger hecht, waardoor de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Met de Karcher SC 5 EasyFix Premium ben je verzekerd van een grondige en efficiënte reiniging van al je oppervlaktes, zonder gedoe met steeds opnieuw bijvullen of lastige kalkaanslag. Kies voor gemak en kwaliteit met deze stoomreiniger van Karcher.

Pluspunten
  • Deze stoomreiniger heeft de grootste watertank met een inhoud van 2 liter, waardoor je grote oppervlaktes gemakkelijk schoon kunt stomen. Met het bijgeleverde ontkalkingspoeder zorg je ervoor dat je stoomreiniger langer in goede conditie blijft. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden te reinigen.

Minpunten
  • Je slaat het snoer niet fatsoenlijk op, zodat je het kunt opbergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC 5 EasyFix Premium

Om erachter te komen of de Karcher SC 5 EasyFix Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 5 EasyFix Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC 5 EasyFix Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals