Karcher SC2 Deluxe EasyFix Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC2 Deluxe EasyFix. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC2 Deluxe EasyFix.

Specificaties Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-243.0

Omschrijving van de Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Met de Karcher SC2 Deluxe EasyFix wordt het reinigen van je harde vloeren, badkamer en aanrecht een fluitje van een cent. Deze stoomreiniger zorgt ervoor dat je altijd op de juiste temperatuur kunt schoonmaken, zodat je verzekerd bent van een grondige en hygiënische reiniging. Het groene licht op de stoomreiniger geeft aan wanneer deze klaar is voor gebruik, zodat je direct aan de slag kunt. De Karcher SC2 Deluxe EasyFix wordt geleverd met een vloermond die voorzien is van een microvezeldoek. Deze doek glijdt soepel over de vloer en absorbeert al het vuil met gemak. Daarnaast beschikt deze stoomreiniger over diverse opzetstukken, waaronder een kleine borstel. Met deze borstel kun je niet alleen je auto, maar ook je kozijnen grondig schoonmaken. En wat dacht je van het kleinste opzetstuk, het stoompistool? Hiermee kun je onder hoge druk stoom in de kleinste hoekjes en gaatjes spuiten. Ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld je wastafel of douchecabine. Met de Karcher SC2 Deluxe EasyFix heb je dus alles in huis om jouw harde vloeren, badkamer en aanrecht grondig en hygiënisch schoon te maken. Dankzij de verschillende opzetstukken en de mogelijkheid om op de juiste temperatuur te reinigen, ben je verzekerd van een stralend resultaat. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en geniet van.

Pluspunten
  • Aan het groene lampje zie je wanneer de reiniger klaar is voor gebruik. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert. Het waterreservoir heeft een ruime inhoud van 1 liter, dus je hoeft het alleen van tevoren bij te vullen.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik moet je deze stoomreiniger niet bijvullen, waardoor je de schoonmaakklus moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC2 Deluxe EasyFix

Om erachter te komen of de Karcher SC2 Deluxe EasyFix ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC2 Deluxe EasyFix is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC2 Deluxe EasyFix koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals