Karcher SC2 EasyFix Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC2 EasyFix. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC2 EasyFix.

Specificaties Karcher SC2 EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-063.0

Omschrijving van de Karcher SC2 EasyFix

Met de Karcher SC2 EasyFix wordt het reinigen van harde vloeren en aanrechtbladen een eenvoudige en snelle klus. Deze stoomreiniger wordt geleverd met een vloermondset en een kleine ronde borstel, waardoor je voor elke schoonmaaktaak de juiste accessoires hebt. De vloermond heeft een microvezeldoek die stoom doorlaat en vuil effectief absorbeert, waardoor je harde vloeren moeiteloos kunt reinigen. Voor het aanrechtblad kun je gebruik maken van de kleine borstel, waarmee je zelfs de meest hardnekkige vlekken kunt verwijderen. De Karcher SC2 EasyFix is voorzien van een handige knop op het handvat waarmee je de stoomkracht kunt aanpassen. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe intensief de reiniging moet zijn, ideaal voor wanneer je te maken hebt met vuil dat wat extra aandacht nodig heeft. Ook de vieze plekjes bij de kraan zijn geen probleem voor deze stoomreiniger. Met het stoompistool kun je zeer precies te werk gaan, zodat zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes weer helemaal schoon en fris worden. Met de Karcher SC2 EasyFix wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaaktaak die je uitvoert. Het waterreservoir heeft een ruime inhoud van 1 liter, zodat je het niet tussendoor hoeft bij te vullen. Met de ingebouwde handstomer kun je ook je badkamer grondig schoonmaken.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is deze stoomreiniger niet bij te vullen, je zult de schoonmaakklus hiervoor moeten onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC2 EasyFix

Om erachter te komen of de Karcher SC2 EasyFix ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC2 EasyFix is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC2 EasyFix koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals