Karcher SC3 EasyFix Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC3 EasyFix. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC3 EasyFix.

Specificaties Karcher SC3 EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.513-124.0

Omschrijving van de Karcher SC3 EasyFix

Met de Karcher SC3 Easyfix in je hand, kun je snel aan de slag met schoonmaken en de klus zonder onderbrekingen voltooien. Deze stoomreiniger is al binnen 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik, waardoor je direct aan de slag kunt. Het handige is dat je de watertank gewoon tijdens het schoonmaken kunt bijvullen, waardoor je geen pauzes hoeft in te lassen. Dit maakt het ideaal voor het reinigen van grote oppervlaktes, zoals harde vloeren in de woonkamer en keuken. Naast het reinigen van vloeren, kun je met de Karcher SC3 Easyfix ook andere oppervlaktes grondig schoonmaken. Gebruik de kleine borstel bijvoorbeeld om het aanrecht grondig te boenen. En vergeet niet om de stoomreiniger ook mee naar boven te nemen richting de badkamer. Met een gewicht van slechts 3,1 kilogram is dit zeer goed te doen. Met de Karcher SC3 Easyfix heb je een handige en efficiënte stoomreiniger in handen waarmee je moeiteloos verschillende oppervlaktes kunt schoonmaken zonder onderbrekingen.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde ontkalkingspatroon houd je jouw stoomreiniger langer in goede staat. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het apparaat uit te schakelen. De stoomreiniger warmt al op na 30 seconden.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, dus het is niet mogelijk om direct onder de kraan bij te vullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC3 EasyFix

Om erachter te komen of de Karcher SC3 EasyFix ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC3 EasyFix is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC3 EasyFix koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals