Karcher SC3 EasyFix + Borstelset Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset.

Specificaties Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-264.0

Omschrijving van de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Met de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset maak je niet alleen grote vloeren schoon, maar reinig je ook moeiteloos kleine oppervlakken zoals je kraan of wastafel. De borstels zijn voorzien van harde haren, waarmee ze zelfs het meest hardnekkige vuil gemakkelijk verwijderen. Het beste van alles is dat je geen pauzes hoeft in te lassen tijdens het reinigen. Je kunt namelijk eenvoudig de tank bijvullen terwijl je aan het schoonmaken bent, zonder de klus te onderbreken. Dit is vooral handig bij het schoonmaken van grote oppervlakken. Bovendien is deze reiniger ook nog eens gemakkelijk op te tillen, zodat je ook de bovenverdieping kunt reinigen. Met een gewicht van slechts 3,1 kilogram is dit apparaat namelijk relatief licht. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset geleverd met een extra borstelset. Dit betekent dat je direct vervangende borstels bij de hand hebt, voor het geval dat je huidige opzetstuk aan vervanging toe is. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vinden van de juiste accessoires. Met deze borstelset kun je elke schoonmaakklus aan, van grote oppervlakken tot kleine hoekjes en gaatjes. Of je nu je vloeren wilt reinigen of je keukenapparatuur wilt laten glanzen, met de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset is het allemaal mogelijk.

Pluspunten
  • Dankzij de extra borstelset heb je genoeg vervangende borstels thuis voor toekomstige stoomtaken. Met het bijgeleverde ontkalkingspatroon behoud je jouw stoomreiniger langer in goede conditie. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder hem uit te zetten.

Minpunten
  • De watertank is niet verwijderbaar, dus bijvullen direct onder de kraan is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset

Om erachter te komen of de Karcher SC3 EasyFix + Borstelset ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC3 EasyFix + Borstelset is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC3 EasyFix + Borstelset koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals