Karcher SC4 EasyFix Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC4 EasyFix. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC4 EasyFix.

Specificaties Karcher SC4 EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-450.0

Omschrijving van de Karcher SC4 EasyFix

Met de Karcher SC4 EasyFix hoef je nooit meer te worstelen met hardnekkig vuil. Deze stoomreiniger is uitgerust met een grote watertank van 1,3 liter, waardoor je in één keer een flinke schoonmaakklus kunt aanpakken. Dankzij de volle tank kun je maar liefst 40 minuten lang gebruik maken van deze krachtige stoomreiniger. Dit geeft je voldoende tijd om de vloeren beneden eens grondig aan te pakken en ze weer te laten stralen als nooit tevoren. Met het handige stoompistool kun je eenvoudig de wastafel en zelfs de moeilijk bereikbare hoekjes in de badkamer grondig schoonmaken. Het enige wat je hoeft te doen is het stoompistool op de reiniger zetten en je kunt direct aan de slag. En wanneer het waterreservoir leeg is, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt het reservoir eenvoudig uitnemen en onder de kraan vullen. Zo staat de Karcher SC4 EasyFix altijd klaar voor de volgende huishoudelijke taak. Met deze stoomreiniger wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een frisse en hygiënische omgeving in je huis.

Pluspunten
  • Het waterreservoir kan worden verwijderd, dus het is gemakkelijk om het bij de kraan bij te vullen. Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger bij terwijl deze nog aan staat, zonder hem uit te schakelen. Met een vermogen van 2000 Watt wordt de stoomreiniger snel opgewarmd en is hij klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Je draagt deze stoomreiniger minder makkelijk de trap op, omdat hij 5,2 kilo weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC4 EasyFix

Om erachter te komen of de Karcher SC4 EasyFix ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC4 EasyFix is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC4 EasyFix koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals