Karcher SC5 EasyFix Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC5 EasyFix. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC5 EasyFix.

Specificaties Karcher SC5 EasyFix

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.512-530.0

Omschrijving van de Karcher SC5 EasyFix

De Karcher SC5 EasyFix is een revolutionaire stoomreiniger die niet alleen je vloeren reinigt met hete stoom, maar ook met heet water. Dankzij de innovatieve VapoHydro-functie wordt tijdens het schoonmaken heet water aan de stoom toegevoegd, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos loskomt en je een grondigere reiniging krijgt. Dit is vooral handig bij aangekoekte etensresten of vloeren die al lange tijd niet grondig zijn gereinigd. Met de Karcher SC5 EasyFix bepaal je zelf de intensiteit van de stoom voor elke schoonmaakklus. De grote watertank van 2 liter zorgt ervoor dat je maar liefst 50 minuten lang ononderbroken kunt schoonmaken. En mocht je toch meer water nodig hebben, dan kun je de watertank eenvoudig bijvullen tijdens het poetsen. Met deze stoomreiniger wordt schoonmaken een eenvoudige en efficiënte bezigheid. Bovendien is de Karcher SC5 EasyFix uitgerust met handige accessoires, zoals een vloermondstuk en een handmondstuk, waardoor je zelfs de moeilijk bereikbare plekken moeiteloos kunt schoonmaken. Kortom, met de Karcher SC5 EasyFix heb je alles wat je nodig hebt voor een grondige en hygiënische reiniging van je vloeren.

Pluspunten
  • Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je aan het doen bent. Met een capaciteit van 2 liter heeft het waterreservoir voldoende ruimte, zodat je het niet halverwege hoeft bij te vullen. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder het apparaat uit te zetten.

Minpunten
  • Vanwege de omvang van de stoomreiniger en de talrijke accessoires neemt hij veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC5 EasyFix

Om erachter te komen of de Karcher SC5 EasyFix ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC5 EasyFix is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC5 EasyFix koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals