1. blackfriday
  2. Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken.

Specificaties Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.863-259.0

Omschrijving van de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Met de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken haal je niet alleen een krachtige stoomreiniger in huis, maar ook direct 2 reserve doeken om mee te stomen. Deze stoomreiniger maakt niet alleen gebruik van hete stoom, maar ook van heet water om jouw vloeren te reinigen. Dankzij de innovatieve VapoHydro-functie wordt er tijdens het schoonmaken heet water toegevoegd aan de stoom, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos losweekt en je grondig kunt schoonmaken. Met de verschillende standen van de stoomreiniger bepaal je zelf de intensiteit die het beste past bij jouw schoonmaakklus. Of je nu een diepe reiniging van je vloeren wilt of een snelle opfrisbeurt, met de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken heb je altijd de juiste instellingen binnen handbereik. Daarnaast wordt deze set geleverd met een speciale tapijtborstel, waarmee je ook kleden en tapijten grondig kunt reinigen. De bijgeleverde microvezeldoeken zijn perfect voor het reinigen van gladde oppervlaktes en kleinere oppervlaktes. Deze doeken absorberen namelijk meer vocht dan traditioneel katoenen doeken en gaan bovendien langer mee. Met de extra reserve doeken heb je altijd een voorraadje klaarliggen, zelfs als er eentje in de wasmachine zit. Met de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken wordt schoonmaken een fluit.

Pluspunten
  • Dankzij de extra microvezel vloerdoeken heb je altijd een schone doek in huis. Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je uitvoert. Het waterreservoir heeft een ruime inhoud van 2 liter, waardoor tussentijds bijvullen niet vaak nodig is.

Minpunten
  • Vanwege de afmetingen van de stoomreiniger en de talrijke accessoires, neemt hij veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken

Om erachter te komen of de Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SC5 EasyFix + Microvezel Vloerdoeken koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals