Karcher SV 7 Premium Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher SV 7 Premium. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher SV 7 Premium.

Specificaties Karcher SV 7 Premium

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.439-420.0

Omschrijving van de Karcher SV 7 Premium

De Karcher SV 7 Premium is een veelzijdige stoomreiniger en stofzuiger in één. Met deze innovatieve reiniger hoef je je geen zorgen meer te maken over stof en vuil in je huis. Het unieke waterreservoir zorgt ervoor dat het vuil zich niet kan verspreiden, wat vooral ideaal is voor mensen met een stofallergie. Maar deze stoomreiniger biedt meer dan alleen een stofvrij huis. Door het combineren van stoomreiniging en stofzuigen wordt werkelijk elk oppervlak grondig gereinigd. Of je nu harde vloeren, ramen of zelfs matrassen wilt schoonmaken, met de Karcher SV 7 Premium is het allemaal mogelijk. En het beste is nog, je kunt kiezen om de stoomfunctie en de stofzuigfunctie apart of tegelijkertijd te gebruiken, en dit kun je eenvoudig bedienen via de handgreep. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is de Karcher SV 7 Premium de perfecte partner in je schoonmaakroutine. Of je nu een grondige reiniging wilt of gewoon snel wat vuil wilt verwijderen, deze stoomreiniger en stofzuiger in één staat altijd voor je klaar. Investeer in een schoon en gezond huis met de Karcher SV 7 Premium.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde opzetstukken kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het reinigen van de vloer. Je kunt de stoomreiniger ook gebruiken om tapijten of vloerkleden schoon te maken. Schakel de zuigfunctie in om het overtollige water op te zuigen.

Minpunten
  • Je tilt deze stoomreiniger niet zo gemakkelijk mee de trap op, omdat hij 9,1 kilo weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher SV 7 Premium

Om erachter te komen of de Karcher SV 7 Premium ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SV 7 Premium is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher SV 7 Premium koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals