1. blackfriday
  2. Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow

Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow.

Specificaties Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-212.0

Omschrijving van de Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow

Met de Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow is het schoonmaken van je sanitair, ramen en spiegels nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze handige ruitenreiniger combineert een sproeier en ruitenwisser in één apparaat, waardoor het gebruik van een doekje voorgoed tot het verleden behoort. Maar dat is nog niet alles - deze krachtige wisser zuigt ook direct het water op, waardoor je ruiten zonder strepen en vlekken mooi schoon worden. Dankzij de meegeleverde smalle zuigmond is het reinigen van smallere oppervlaktes en lastige hoekjes een fluitje van een cent. En met een volledig opgeladen accu kun je maar liefst 25 ramen reinigen. Het beste van alles is dat deze ruitenreiniger draadloos is, waardoor je geen gedoe hebt met stekkers en snoeren. Dit zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en maakt het schoonmaken van je ramen een snelle en moeiteloze taak. Met de Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow geniet je van glanzend schone ramen zonder gedoe.

Pluspunten
  • Lichtgewicht apparaat van slechts 600 gram. Geleverd met een sproeifles en een smalle zuigmond. Zonder snoer, dus veel bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • De microvezeldoek kan worden gewassen, maar moet uiteindelijk worden vervangen. Er wordt geen verlenghandvat meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow

Om erachter te komen of de Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher Window Vac WV 2 Plus Yellow koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals