Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow.

Specificaties Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-453.0

Omschrijving van de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow

Met de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow krijg je al je ramen, spiegels, tegels en andere gladde oppervlakken moeiteloos schoon. Geen gedoe meer met strepen en druppels op je ramen, want deze ruitenreiniger zuigt al het vuile water op na het besproeien met de handige sproeifles met reinigingsmiddel. Met de vervangbare batterij kun je non-stop blijven reinigen, zolang je maar voldoende opgeladen batterijen hebt. Voor kleinere ramen is de smalle zuigmond bijgeleverd, zodat je zelfs de moeilijk bereikbare plekjes kunt schoonmaken. En met de handige afstandhouder kun je zelfs kleine randjes en voegen gemakkelijk bereiken. Na gebruik kun je de ruitenreiniger eenvoudig op de lader zetten en dankzij de verlichting weet je precies wanneer hij weer klaar is voor gebruik. Met de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow wordt ramen wassen een fluitje van een cent. Geniet van stralend schone ramen en een vlekkeloos resultaat zonder strepen en druppels. Dankzij de krachtige zuigfunctie en het gebruiksvriendelijke ontwerp is deze ruitenreiniger de perfecte keuze voor al je schoonmaakklussen.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen na elkaar dankzij de gebruiksduur van 35 minuten. Komt met een sproeifles waarin je reinigingsmiddel doet. Het gewicht van 700 gram zorgt ervoor dat je geen lamme arm krijgt tijdens het zemen van de ramen.

Minpunten
  • De batterij heeft een vrij lange oplaadtijd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow

Om erachter te komen of de Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher Window Vac WV 5 Premium Yellow koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals