1. blackfriday
  2. Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Karcher Window Vac WV2 Promo 10 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher Window Vac WV2 Promo 10. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher Window Vac WV2 Promo 10.

Specificaties Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-426.0

Omschrijving van de Karcher Window Vac WV2 Promo 10

De Karcher Window Vac WV2 Promo 10 is een unieke ruitenreiniger die speciaal is ontworpen ter ere van het 10-jarig bestaan van Karcher. Deze speciale editie wordt gekenmerkt door het nieuwe logo op de zuigmond en het jubileumlogo aan de zijkant. Met deze geavanceerde ruitenreiniger kun je maar liefst 35 minuten lang ononderbroken ramen schoonmaken. Dit is maar liefst 40% langer dan andere Karcher ruitenreinigers, waardoor je in één keer zowel de ramen beneden als boven kunt reinigen. Met de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 wordt het schoonmaken van ramen een eenvoudige en efficiënte klus. Vul de handige sproeifles met het bijgeleverde reinigingsmiddel en zeem de ramen grondig met de meegeleverde microvezeldoek. Vervolgens kun je kiezen welke zuigmond je wilt gebruiken. Voor kleine oppervlakken kun je de smalle zuigmond gebruiken, terwijl je met de grotere zuigmond snel grote ramen kunt reinigen. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige ruitenreiniger kan ook gebruikt worden om je badkamertegels en glazen douchewand te reinigen. Met de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 wordt schoonmaken een plezierige en moeiteloze taak. Haal deze speciale editie vandaag nog in huis en geniet van glanzend schone ramen en oppervlakken in je huis.

Pluspunten
  • Wordt geleverd met een extra smalle ruitenreiniger voor de kleine ramen. Reinig meerdere ramen na elkaar dankzij de gebruiksduur van 35 minuten. Het gewicht van 600 gram zorgt ervoor dat je geen vermoeide arm krijgt tijdens het wassen van de ramen.

Minpunten
  • Het kost 3 uur om de batterij op te laden, dit is langer dan de meeste andere ruitenreinigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher Window Vac WV2 Promo 10

Om erachter te komen of de Karcher Window Vac WV2 Promo 10 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher Window Vac WV2 Promo 10 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher Window Vac WV2 Promo 10 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals