Karcher WV 1 Plus Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher WV 1 Plus. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher WV 1 Plus.

Specificaties Karcher WV 1 Plus

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-203.0

Omschrijving van de Karcher WV 1 Plus

Met de Karcher WV 1 Plus kun je moeiteloos ruiten, spiegels, douchecabines en tegels reinigen. Dit handige apparaat zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig een stralend schone omgeving creëert. Voordat je aan de slag gaat, vul je de sproeifles met water en het door jou gekozen reinigingsmiddel. Dankzij de microvezeldoek kun je het sop gelijkmatig verspreiden over het oppervlakte en verwijder je moeiteloos het grootste vuil van de spiegels of ramen. Vervolgens neem je de ruitenwisser ter hand en beweeg je deze van boven naar beneden over het oppervlak. Het handige reservoir zuigt het water en vuil direct op, zodat je geen last hebt van vervelende strepen of druppels. Wanneer je klaar bent met het reinigen van de ramen, is het eenvoudig om het reservoir te legen. Met een tevreden blik bewonder je het resultaat van je inspanningen: schone, glanzende ramen die het licht perfect doorlaten. Met de Karcher WV 1 Plus wordt schoonmaken een fluitje van een cent en geniet je elke dag van een stralend schone omgeving.

Pluspunten
  • De batterij heeft een vrij korte laadtijd van 1,5 uur. Het gewicht van 580 gram zorgt ervoor dat je geen vermoeide arm krijgt tijdens het lappen van ramen.

Minpunten
  • Misschien moet je je klus onderbreken om de accu op te laden, omdat de gebruiksduur slechts 25 minuten is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher WV 1 Plus

Om erachter te komen of de Karcher WV 1 Plus ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher WV 1 Plus is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher WV 1 Plus koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals