Karcher WV 6 Plus Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher WV 6 Plus. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher WV 6 Plus.

Specificaties Karcher WV 6 Plus

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-510.0

Omschrijving van de Karcher WV 6 Plus

Met de Karcher WV6 Plus hoef je je nooit meer zorgen te maken over vuile ramen. Deze elektrische ruitenreiniger is speciaal ontworpen om jouw ramen moeiteloos en streeploos schoon te maken. Dankzij de lange batterijduur van maar liefst 100 minuten kan je het hele huis door, van boven naar beneden, zonder onderbrekingen schoonmaken. De Karcher WV6 Plus wordt geleverd met een extra microvezeldoek, zodat je halverwege de schoonmaakklus kunt wisselen en altijd een schone doek bij de hand hebt. Zo kan je in één keer door met schoonmaken, zonder tijd te verspillen aan het wassen van de doek. De krachtige zuigfunctie van deze ruitenreiniger zorgt ervoor dat al het water en vuil direct wordt opgezogen, waardoor je ramen binnen enkele seconden glanzend schoon zijn. Met de Karcher WV6 Plus hoef je nooit meer te worstelen met een emmer water en een spons. Deze handige ruitenreiniger maakt het schoonmaken van ramen een eitje en bespaart je veel tijd en energie. Geniet van een helder en streeploos uitzicht naar buiten met de Karcher WV6 Plus.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achtereenvolgens dankzij een gebruiksduur van 100 minuten. De accu heeft een relatief korte oplaadtijd van 2 uur. In de verpakking vind je tevens een sproeifles waar je reinigingsmiddel in kunt doen.

Minpunten
  • Na enkele ramen wordt het zwaar om schoon te maken vanwege het gewicht van 800 gram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher WV 6 Plus

Om erachter te komen of de Karcher WV 6 Plus ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher WV 6 Plus is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher WV 6 Plus koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals