Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black.

Specificaties Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-514.0

Omschrijving van de Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black

De Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black is een innovatieve ruitenreiniger die jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau tilt. Met dit veelzijdige apparaat kun je niet alleen moeiteloos je ramen schoonmaken, maar ook andere oppervlakken in huis een grondige reiniging geven. Denk bijvoorbeeld aan je keukenblad dat vaak vette vingers verzamelt, of de betegelde muren in de douche die snel vies worden. Wat deze ruitenreiniger echt bijzonder maakt, is het streeploze resultaat dat hij achterlaat. Dankzij de geavanceerde technologie trekt hij het water en vuil moeiteloos van het oppervlak, zodat je geniet van een vlekkeloze glans. Het verzamelde water wordt opgevangen in het handige reservoir van 0,15 liter, dat eenvoudig geleegd kan worden. Bij de Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black ontvang je maar liefst 4 zuigstrips, zodat je voor elk type oppervlak de juiste reinigingskracht hebt. Naast zijn veelzijdigheid en uitstekende prestaties, biedt deze ruitenreiniger ook ultieme bewegingsvrijheid. Het apparaat is draadloos en voorzien van een krachtige accu die bijna 3 uur meegaat. Hierdoor ben je niet langer gebonden aan een stopcontact en hoef je geen zware emmers water meer mee te sjouwen. Met de Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black kun je moeiteloos al je ramen zemen en zelfs na het scho.

Pluspunten
  • De batterijduur van 3 uur maakt de raamreiniger ook geschikt voor grotere huishoudens en schoonmaakklussen. Je krijgt een spuitfles met geïntegreerde microvezeldoek, waarmee je oppervlakken snel en gemakkelijk kunt voorbehandelen. Omdat de reiniger draadloos is en het water wordt opgevangen in het reservoir, heb je alle vrijheid.

Minpunten
  • The Dutch translation of the sentence is: De wateropslagtank van 0,15 liter is relatief klein.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black

Om erachter te komen of de Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Karcher WV 6 Plus Multi Edition Black koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals