1. blackfriday
  2. Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White.

Specificaties Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-580.0

Omschrijving van de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Met de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White kun je moeiteloos en snel streeploos schoonmaken. Deze set is perfect voor het reinigen van ramen en andere oppervlakken. Je kunt de vibrerende reinigingsdoek gebruiken om ramen in te soppen, maar ook om hardnekkige vlekken te verwijderen, zoals die op je kookplaat. En als de dweildoek vies is maar je wilt toch doorgaan met schoonmaken, kun je gewoon de extra doek gebruiken en verdergaan met je klus. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de gebruiksduur van de accu, want die gaat tot maar liefst 100 minuten mee. Dit geeft je voldoende tijd om grondig aan de slag te gaan met het schoonmaken van je ramen. Met de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White is het schoonmaken van ramen en andere oppervlakken nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt geweest. Voeg dit apparaat toe aan je schoonmaakroutine en geniet van streeploos schone ramen en oppervlakken.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij een gebruiksduur van 100 minuten. Wordt geleverd met een vibrerende reinigingsdoek waar je reinigingsmiddel in kunt doen.

Minpunten
  • De batterij heeft een vrij lange oplaadtijd. Na enkele ramen wordt het een beetje zwaar door het gewicht van 1 kilogram.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White

Om erachter te komen of de Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher WV 6 Pr + KV 4 Premium White koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals