Kärcher WV 6 Premium White Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher WV 6 Premium White. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher WV 6 Premium White.

Specificaties Kärcher WV 6 Premium White

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.633-530.0

Omschrijving van de Kärcher WV 6 Premium White

Met de Kärcher WV 6 Premium White maak je moeiteloos en snel al je ramen, spiegels en andere gladde oppervlakken streeploos schoon. Dankzij de volledig opgeladen accu kun je maar liefst 100 minuten lang ononderbroken schoonmaken. Dat betekent dat je genoeg tijd hebt om meerdere ramen, spiegels en zelfs je douchecabine grondig aan te pakken. Het handige scherm toont hoeveel minuten je nog kunt schoonmaken voordat je de reiniger opnieuw moet opladen. Zo kun je je schoonmaaktijd efficiënt plannen. De Kärcher WV 6 Premium White wordt geleverd met een smalle zuigmond die perfect is voor het schoonmaken van kleinere oppervlakken zoals spiegels of kookplaten. Daarnaast ontvang je ook een handige vuilschraper die van pas komt bij hardnekkige vlekken. Met deze reiniger wordt schoonmaken een fluitje van een cent en geniet je van een streeploos resultaat. Bovendien heeft het apparaat een stijlvolle witte kleur die perfect past bij elk interieur. Kortom, de Kärcher WV 6 Premium White is dé ideale partner voor een moeiteloze en efficiënte reiniging van al je gladde oppervlakken.

Pluspunten
  • Reinig meerdere ramen achter elkaar dankzij de batterijduur van 100 minuten. Dankzij de snellader kun je de glasreiniger even snel opladen voor een korte schoonmaaksessie. Wordt geleverd met een extra smalle raamreiniger voor de kleine ramen.

Minpunten
  • Deze glasreiniger heeft geen trillende schoonmaakdoek die het vuil makkelijker losmaakt. Zonder handige draagtas om alle onderdelen in op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher WV 6 Premium White

Om erachter te komen of de Kärcher WV 6 Premium White ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher WV 6 Premium White is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher WV 6 Premium White koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals