Laurastar S PURE Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Laurastar S PURE. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Laurastar S PURE.

Specificaties Laurastar S PURE

Merk

Laurastar

Fabrikantcode

333.756

Omschrijving van de Laurastar S PURE

De Laurastar S PURE is de perfecte metgezel voor al je strijkbehoeften. Met zijn innovatieve aanzuigende en blazende strijkplank hoef je je geen zorgen te maken over lelijke vouwen in je kleding. Het textiel wordt strak gespannen, wat resulteert in een perfect strijkresultaat. Maar dat is nog niet alles - de DMS stoomtechnologie zorgt voor een droge, krachtige stoom die niet alleen je kleding opfrist, maar ook 99,9% van de virussen en onaangename geurtjes verwijdert. De Laurastar S PURE is ook uiterst veelzijdig. Met zijn verticale strijkijzerfunctie kun je zelfs je gordijnen stomen zonder ze van de rails te halen. Met 6 verschillende verstelbare standen kun je het strijksysteem aanpassen aan jouw voorkeur en behoeften. En als je klaar bent, hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van deze krachtige stoomgenerator - hij is eenvoudig op te bergen, waardoor je ruimte bespaart in je huis. Met een groot waterreservoir van 1,2 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege het strijken zonder water komt te zitten. Het reservoir is gemakkelijk bij te vullen, zelfs tijdens het strijken. Met de Laurastar S PURE wordt strijken een moeiteloze en effectieve taak. Geniet van het gemak, de veelzijdigheid en de kracht van dit fantastische strijksysteem en zorg ervoor dat je kleding altijd perfect gestreken.

Pluspunten
  • De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. De krachtige droge DMS stoom zuivert en desinfecteert je textiel in slechts één beweging van het strijken. Met dit alles-in-één strijksysteem haal je een geschikt apparaat in huis voor elke strijkklus.

Minpunten
  • Je koppelt het strijksysteem niet aan de speciale app, waardoor je strijktips en onderhoudswaarschuwingen misloopt. Dit strijksysteem weegt 19 kilo, wat het minder gemakkelijk verplaatsbaar maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Laurastar S PURE

Om erachter te komen of de Laurastar S PURE ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Laurastar S PURE is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Laurastar S PURE koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.