Laurastar S PURE XTRA Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Laurastar S PURE XTRA. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Laurastar S PURE XTRA.

Specificaties Laurastar S PURE XTRA

Merk

Laurastar

Fabrikantcode

333.779

Omschrijving van de Laurastar S PURE XTRA

De Laurastar S PURE XTRA is een revolutionair strijksysteem dat is uitgerust met een geavanceerde 3D-strijkzool. Deze speciale zool zorgt ervoor dat je dieper in de vezels van het textiel kunt doordringen, waardoor je kleding perfect gladgestreken wordt. Het strijksysteem beschikt over een unieke aanzuigende en blazende strijkplank, waardoor je vervelende valse vouwen voorkomt en je textiel strak gespannen blijft tijdens het strijken. Met behulp van de innovatieve DMS-stoomtechnologie van de Laurastar S PURE XTRA, kun je niet alleen je kleding opfrissen, maar ook 99,9% van de virussen en onaangename geurtjes verwijderen. Daarnaast kun je met het verticale strijkijzer ook moeiteloos je gordijnen stomen. Het strijksysteem is eenvoudig verstelbaar in 6 verschillende standen, zodat je altijd de juiste temperatuur en stoomintensiteit kunt kiezen voor elk type stof. Bovendien is de Laurastar S PURE XTRA praktisch in gebruik en bespaart het je ruimte. Het strijksysteem is gemakkelijk op te bergen en heeft een groot waterreservoir van 1,2 liter, dat tijdens het strijken eenvoudig bijgevuld kan worden. Zo kun je zonder onderbrekingen blijven strijken en genieten van een moeiteloze strijkervaring. Kortom, met de Laurastar S PURE XTRA haal je een hoogwaardig.

Pluspunten
  • De 3D-strijkzool, in combinatie met DMS-stoom, reinigt en desinfecteert je textiel in slechts één strijkbeweging. De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Met dit alles-in-één strijksysteem haal je een geschikt apparaat in huis voor al je strijkklussen.

Minpunten
  • Dit strijksysteem weegt 19 kilo, waardoor het minder gemakkelijk te verplaatsen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Laurastar S PURE XTRA

Om erachter te komen of de Laurastar S PURE XTRA ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Laurastar S PURE XTRA is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Laurastar S PURE XTRA koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.