Laurastar SMART I Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Laurastar SMART I. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Laurastar SMART I.

Specificaties Laurastar SMART I

Merk

Laurastar

Fabrikantcode

303.810

Omschrijving van de Laurastar SMART I

De Laurastar SMART I is een revolutionair alles-in-één strijksysteem dat jouw leven gemakkelijker maakt. Met dit geavanceerde apparaat kun je niet alleen strijken en stomen, maar ook desinfecteren en drogen. Dankzij de hoge stoomdruk worden zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderd en worden maar liefst 99,99% van alle virussen, bacteriën en mijten geëlimineerd. Dit veelzijdige strijksysteem is geschikt voor alle soorten textiel, waardoor je niet alleen je kleding kunt verzorgen, maar ook je gordijnen een opfrisbeurt kunt geven. Het grote waterreservoir van 1,2 liter aan de onderkant van het apparaat zorgt ervoor dat je continu kunt blijven strijken zonder onderbrekingen. Bovendien kun je het reservoir eenvoudig bijvullen, zelfs tijdens het strijken. Een unieke feature van de Laurastar SMART I is de mogelijkheid om het strijksysteem te koppelen aan een handige app. Via deze app ontvang je waardevolle tips om je strijkresultaten te verbeteren en krijg je tijdige onderhoudswaarschuwingen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het vervangen van het antikalkpatroon, want de app herinnert je hier tijdig aan. Met de Laurastar SMART I wordt strijken een plezierige en efficiënte bezigheid die je helpt om altijd perfect gekleed te gaan.

Pluspunten
  • Met dit alles-in-één strijksysteem haal je een geschikt apparaat in huis voor elke strijkklus. Je verbindt het strijksysteem met de handige app, waarin je je strijkresultaten bijhoudt en handige tips ontvangt. De temperatuur- en stoominstellingen worden automatisch aangepast, zodat je moeiteloos verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • Dit strijksysteem weegt 19 kilo, waardoor het minder gemakkelijk te verplaatsen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Laurastar SMART I

Om erachter te komen of de Laurastar SMART I ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Laurastar SMART I is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Laurastar SMART I koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.