1. blackfriday
  2. Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power.

Specificaties Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

11940

Omschrijving van de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Maak kennis met de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power, de ultieme oplossing om jouw vloer weer te laten stralen. Of je nu een parketvloer, hoogglans tegels of tapijt hebt, deze stoomreiniger is geschikt voor alle vloertypen. Met een stoomtemperatuur van 100 graden Celsius, verwijdert deze krachtige reiniger moeiteloos vuil en doodt het ook nog eens bacteriën. Dit zorgt niet alleen voor een fris en schoon vloerkleed, maar ook voor een grondige reiniging van je vloer. Met een indrukwekkende kabellengte van 7 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen tijdens het schoonmaken. En mocht het waterreservoir tijdens het stomen leeg raken, dan is het gemakkelijk bij te vullen dankzij het afneembare waterreservoir. Zo kun je zonder onderbrekingen doorgaan met het schoonmaken van je vloer. Met de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power is een glimmend schone vloer binnen handbereik.

Pluspunten
  • Je kunt de stoomkracht eenvoudig aanpassen aan de schoonmaakklus die je doet. Met deze stoomreiniger kun je ook vloerkleden en tapijten reinigen. Je kunt het waterreservoir van deze stoomreiniger bijvullen zonder hem uit te schakelen.

Minpunten
  • Het vermogen is laag met 1300 watt, daardoor warmt het water van de stoomgenerator minder snel op. Deze stoomreiniger is minder gemakkelijk mee te nemen de trap op, omdat hij 4,55 kilogram weegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power

Om erachter te komen of de Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit stoomreiniger Clean Tenso Power koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals