Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express.

Specificaties Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

76141

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

De Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express is een ware revolutie op het gebied van strijken. Met zijn unieke aan- en afzuigfunctie zorgt deze strijkplank ervoor dat je kleding moeiteloos op zijn plek blijft liggen tijdens het strijken. Dankzij de aanzuigfunctie wordt de kleding als het ware vastgezogen, waardoor je een strak en kreukvrij resultaat krijgt. Bovendien wordt overtollige stoom direct opgezogen, waardoor je kleding droog blijft en je niet langer last hebt van vervelende condensatie. Wat deze strijkplank echt onderscheidt, is de afzuigfunctie. Deze zorgt ervoor dat de strijkplank bol komt te staan, waardoor het stomen van delicate stoffen eenvoudiger wordt. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld zijden blouses of fijne lingerie. Daarnaast heeft de strijkplank een royaal strijkvlak van maar liefst 118 bij 38 centimeter, waardoor je genoeg ruimte hebt om grote kledingstukken probleemloos te strijken. De Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. De hoogte van de strijkplank is verstelbaar, zodat je altijd op een comfortabele hoogte kunt strijken. Bovendien is het stopcontact geïntegreerd in het plateau, waardoor je je stoomstrijkijzer of stoomgenerator gemakkelijk kunt aansluiten. Dank.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express

Om erachter te komen of de Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank M 118 x 38 cm Air Active Express koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals