1. blackfriday
  2. Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD

Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD.

Specificaties Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72585

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD

Wat de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD zo bijzonder maakt, is het lichte gewicht. Door het gebruik van speciaal materiaal voor het strijkoppervlak is deze strijkplank zeer licht en gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast beschikt deze strijkplank over een hoes met Thermo-Reflect-technologie, waardoor stoom en hitte van het strijkijzer worden gereflecteerd. Hierdoor wordt het strijkgoed van zowel de boven- als onderkant tegelijk gestreken, wat zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Met de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD wordt strijken een fluitje van een cent. Dankzij het lichte gewicht kun je de strijkplank moeiteloos verplaatsen naar de gewenste plek in huis. De Thermo-Reflect-technologie zorgt ervoor dat de stoom en hitte van het strijkijzer optimaal worden benut, waardoor je kleding sneller en efficiënter gestreken wordt. Bovendien is het strijkoppervlak groot genoeg om comfortabel te kunnen strijken en zijn er handige houders voor je strijkijzer en -plankhoes. Kortom, met de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD wordt strijken een moeiteloze en tijdbesparende klus!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD

Om erachter te komen of de Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank M 120 x 38 cm AIRBOARD koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals