1. blackfriday
  2. Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express

Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express.

Specificaties Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72592

Omschrijving van de Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express

De Leifheit Air Board Express Maxx 130 x 45 cm strijkplank is perfect ontworpen voor stoomgeneratoren, waardoor strijken een moeiteloze ervaring wordt. Met zijn extra brede oppervlakte en snoergeleider in de strijkijzerhouder, biedt deze strijkplank voldoende ruimte en gemak om je kleding perfect glad te strijken. Wat deze strijkplank echt bijzonder maakt, is de speciale thermo reflect technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de warmte van het strijkijzer wordt weerkaatst, waardoor je kleding aan beide zijden tegelijk kunt strijken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een professioneel resultaat. Met een ruim oppervlakte van 130 bij 45 centimeter biedt deze strijkplank voldoende ruimte voor al je strijkbehoeften. Bovendien is de hoogte van de strijkplank verstelbaar, zodat je deze kunt aanpassen aan je eigen lengte. Met een instelbare hoogte tussen de 76 en 100 centimeter, kun je comfortabel strijken zonder je rug te belasten. Kortom, de Leifheit Air Board Express Maxx 130 x 45 cm strijkplank is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige strijkplank die voldoet aan alle eisen van een stoomgenerator. Geniet van moeiteloos strijken en perfect gladgestreken kleding met deze innovatieve strijkplank.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express

Om erachter te komen of de Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Leifheit Strijkplank Maxx 130 x 45 cm Air Board Express koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals